+ 387 61 737 417
KONTAKT
O NAMA
POČETNA
 
   
 
POČETNA PRAĆENJE IZVEŠTAJI UPOZORENJA PREDNOSTI UŠTEDA I CENE  
 
 
 
Uštede i cene
 
Smanjenje troškova

Sprovedena istraživanja pokazuju da implementiranjem sistema satelitskog praćenja vozila u firme, te upoznavanjem uposlenika/vozača sa informacijom o tome, ostvaruje se ušteda na potrošnji goriva od 7% do 27%.

Već i smanjenje od samo 10% na potrošnji goriva ne samo da opravdava trošak najskupljeg Europe Tracking paketa, već donosi uštedu i bez kalkulisanja dodatnih beneficija u vidu kontrole, brzine, efikasnosti, logistike itd ...

PRIMER IZRAČUNA UŠTEDA U POTROŠNJI GORIVA

Pretpostavka:
  • Vozilo pređe 5000 km mesečno
  • Cena goriva je oko 1€
  • Vozilo troši 9 l/100km
  • Na bazi gore navedenih podataka, mesečni trošak goriva za firmu je oko 450,00€ za vozilo.
Ušteda:

Sprovedena istraživanja pokazuju da implementiranjem sistema, firme ostvaruju uštedu na smanjenju potrošnje goriva do čak 27%.

Već i smanjenje od samo 10% (45,00€) na potrošnji goriva, ne samo da opravdava trošak najskupljeg Europe Tracking paketa sa najmom GPS jedinica, već donosi uštedu i bez kalkulisanja dodatnih beneficija u vidu efikasnosti, logistike itd.

PRIMER PRORAČUN UŠTEDE NA BAZI EFIKASNIH RADNIH SATI

Pretpostavka:
  • Zaposleni ima bruto platu 800€ (500€ neto) i radi 160 sati mesečno
  • Njegov radni sat košta firmu cca 5€
  • Ukoliko zaposleni samo pola sata dnevno koristi u privatne svrhe, ne računajući efikasnost i učinak, to je trošak od 2,5€ dnevno.
Ušteda:

Europe Tracking sistem u najskupljem paketu košta firmu 15,00€ mesečno po vozilu, dakle oko 0,50€ dnevno po vozilu.

Ukoliko Europe Tracking sistem poboljša efikasnost zaposlenih samo za gore navedenih pola sata dnevno, firma opravdava trošak uvođenja sistema i još ostvaruje dodatnu uštedu.

 
 
 
Aplikacija
 
Garmin komunikator
Garmin komunikator Podaci sa Tahografa Kontrola goriva
 
Komunikacija
 
Uštedite na razgovorima sa vozačima, komunicirajte sa našim SIM karticama za prenos podataka, govornim karticama, preko naše aplikacije šaljite besplatno SMS poruke na brojeve po Vašoj želji ili šaljite poruke i odredišta direktno na Garmin uređaj u vozilu.

 
Gorivo
 
Jedna od veoma bitnih stavki u godišnjim obračunima troškova pravnih i fizičkih lica jeste gorivo. Kako bi smo zaštitili Vaš novac; dugogodišnjim iskustvom razvili smo provjeren sistem koji čuva vaš novac.
 
Pristup za klijente ...
 
Korisničko ime:
Šifra:
Zaboravili ste šifru ?
 
 
 
KONTAKT
VRH STRANE
POČETNA