+ 387 61 737 417
KONTAKT
O NAMA
POČETNA
 
   
 
POČETNA PRAĆENJE IZVEŠTAJI UPOZORENJA PREDNOSTI UŠTEDA I CENE  
 
 
 
Podaci sa tahografa
 

Odbor Evropskog parlamenta za promet (TRAN) želi iznijeti datum do kojeg sva teretna vozila (HGVs) moraju biti opremljena s "pametnim" tahografom (uređaj koji beleži vožnje i odmore vozača kamiona).

To mora biti učinjeno kako bi se sprečile prevare, koje se još uvek dešavaju s elektronskim tahograf sistemima, koji nije tako efikasan kako se očekivalo pre pokretanja.

GPS sistem omogućio bi institucijama na cesti odabrati za proveru samo vozila koja imaju loše evidencije, i time bi već uštedeo vreme i troškove, umesto zaustavljanja svakog vozila.

Prema izvještaju Silvia-Adriana Ticau (S&D, Rumunia), usvojenom 31. maja, to bi trebalo da bude oko 2017 godine (24 meseca nakon stupanja na snagu tehničkih specifikacija za koje se Komisija nada da će usvojiti najkasnije do kraja 2014 godine).

Takođe je predloženo da se stariji kamioni opremljeni starim tahograf uređajima trebaju "retro-opremiti" do 2020 godine najkasnije.

Mi možemo ponuditi pristupačnije rešenje već sada, pa ako je vaš kamion 2006-a godina pa nadalje, možemo pomoći.

Europe Tracking Taho adapter radi veliki posao za praćenje tahografa na daljinu. Nema potrebe za spajanjem na CAN BUS veze u kamionu - adapter čini sve sam.

Taho adapter prati i šalje ID od kartica, koje se nalaze u tahografu, tako da možete videti kada i koji vozač je vozio, ali i sve statusne promene. Možete pratiti sve odmore i stajanja uživo, planirati vozačev vremenski raspored i sigurne zaustavne lokacije. Izbegnite plaćnje ogromne kazne za stroga pravila EU.

Ubrzo, ovaj mali uređaj će prepoznati i pratiti: ID Vozača 1 i 2, TCO podatke: radno vreme vozača, države u kojima rade, odmore i pauze, prekoračenje brzine, itd...

 
 
 
Aplikacija
 
Garmin komunikator
Garmin komunikator Podaci sa Tahografa Kontrola goriva
 
Komunikacija
 
Uštedite na razgovorima sa vozačima, komunicirajte sa našim SIM karticama za prenos podataka, govornim karticama, preko naše aplikacije šaljite besplatno SMS poruke na brojeve po Vašoj želji ili šaljite poruke i odredišta direktno na Garmin uređaj u vozilu.

 
Gorivo
 
Jedna od veoma bitnih stavki u godišnjim obračunima troškova pravnih i fizičkih lica jeste gorivo. Kako bi smo zaštitili Vaš novac; dugogodišnjim iskustvom razvili smo provjeren sistem koji čuva vaš novac.
 
Pristup za klijente ...
 
Korisničko ime:
Šifra:
Zaboravili ste šifru ?
 
 
 
KONTAKT
VRH STRANE
POČETNA